Tervetuloa hierontaan, olet sen ansainnut!

Varaa aika

Hierontaa Helsingin Oulunkylässä

Tutustu liikkeeseemme

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on vanha hoitomuoto, jonka tavoitteena on erilaisin ottein muokata ja rentouttaa pehmytkudoksia koko kehon alueella tai sen osissa. Erilaisten otteiden käyttö perustuu aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hieronnalla pystytään lisäämään nivelten liikkuvuutta ja poistamaan lihasten kiputiloja lisäämällä alueellista aineenvaihduntaa. Vaikka hieronta perustuu kehon pehmytkudosten käsittelyyn, hoito vaikuttaa aina kokonaisvaltaisesti rentouttaen koko kehoa ja mieltä

Mimona-hierontapalvelut

Vastaanotto sijaitsee Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä, Oulunkylän juna-asemalta noin 250 metrin kävelymatkan päässä. Bussit Helsingin keskustasta pysähtyvät aivan oven eteen ja myös ilmaista parkkitilaa on lähistöllä runsaasti. Toimimme samoissa tiloissa OK-hampaan vastaanoton kanssa. Vastaanotolle käynti katutasosta. Ovi on lukossa, mutta ovikelloa painamalla avaamme oven summerilla. Myös esteetön sisäänkäynti on mahdollinen takaoven kautta.


Mimonalla me haluamme tietää asiakkaan toiveet ja tarpeet hieronnalle ja miten se hänen oloaan voi helpottaa tai parantaa.  Alkuhaastattelulla ja tutkinnalla kartoitamme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Haluamme, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja välillemme syntyy luottamus.  Saat halutessasi lämpöhauteen ja peiton päällesi, jotta voit tuntea olosi miellyttäväksi koko hoidon ajan. Olemme kiinnostuneita sinun hyvinvoinnista ja haluamme, että sinä tunnet olosi paremmaksi. Tämän vuoksi on usein tärkeää, että hieronta ei jää yhteen käyntikertaan. Useammalla käyntikerralla saa huomattavasti parempia tuloksia ja tunnet olosi paremmaksi. Niska-hartiaseudun ongelmat ovat usein työperäisiä mm. etätyötä tekevillä. Silloin on tärkeää käsitellä alue lyhyen ajan sisällä useamman kerran. Näin saadaan lihasmuisti rikottua ja asentoa parannettua. Niska on juuri se alue, jossa kireydet eniten tuntuvat esimerkiksi päänsärkynä.

Ajanvaraus

Varaa aika hierontaan!
Ensimmäisellä käynnillä kannattaa varata hieman aikaa asiakaskortin täyttämistä varten.
Mikäli sopivaa aikaa ei kalenterista löydy, soita meille numeroon 045 329 6856, niin voimme etsiä sinulle sopivan ajan.


Lahjakorttikauppa

Ilahduta lahjakortilla!
Lahjakortti on mainio lahja kenelle tahansa ajankohdasta riippumatta. Huomaathan, että lahjakortilla ei ole palautusoikeutta eikä sitä vaihdeta rahaksi.


Tietoa minusta

Moikka!
Olen valmistunut Itä-Helsingin hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi 2020. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani lähihoitaja, eli toisten auttaminen on minulle tärkeää.


Tinja

Koulutettu hieroja

Tinja

Koulutettu hieroja

Tinja Kärkkäinen
- lähihoitaja 2016
- koulutettu hieroja 2020


Hinnasto

Mitä eroa on urheiluhieronnalla ja klassisella hieronnalla?
Urheiluhieronta ja klassinen hieronta sisältävät paljon samanlaisia otteita. Kummankin käsittelyn voimakkuutta säädellään asiakkaan tarpeen mukaan.
Urheiluhieronta räätälöidään harjoittelun kannalta sopivaksi, riippuen siitä onko kyseessä harjoittelukausi vai ylimenokausi. Urheiluhieronnassa käytetään enemmän passiivisia venytyksiä, mobilisoivaa tekniikkaa ja kartoitetaan lihastasapainoa.
Klassinen hieronta pyrkii rentouttamaan jännittyneitä lihaksia. Esimerkiksi etätöitä kotitoimistosta tekevä saattaa hyötyä klassisesta hieronnasta enemmän. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta hieronnasta, suosittelemme ensin varaamaan ajan klassiseen hierontaan.
Maksuvälineenä toimii yleisimmät maksukortit, Smartum, ePassi, Edenred, MobilePay ja käteinen.


  • Urheiluhieronta
  • Urheiluhieronta (30 min) 36.00 €
  • Urheiluhieronta (45 min) 47.00 €
  • Urheiluhieronta (60 min) 58.00 €
  • Urheiluhieronta (90 min) 77.00 €
  • Klassinen hieronta
  • Klassinen hieronta (30 min) 36.00 €
  • Klassinen hieronta (45 min) 47.00 €
  • Klassinen hieronta (60 min) 58.00 €
  • Klassinen hieronta (90 min) 77.00 €

Yhteystiedot


Lähetä meille viestiä lomakkeella.

Tule käymään


Osoite: Siltavoudintie 4, 00640 Helsinki Puhelin: 0453296856 Sähköposti: mimonahieronta@gmail.com